Самолет с безопасен за хората препарат ще дезинфекцира Карнобат от

...
Самолет с безопасен за хората препарат ще дезинфекцира Карнобат от
Коментари Харесай

Самолет ще дезинфекцира Карнобат от въздуха

Самолет с безвреден за хората препарат ще дезинфекцира Карнобат от въздуха. Пръскането ще е през целия ден. Ще се употребява препарат, който с изключение на за хората е безвреден и за растенията, насекомите и животните. Той е с необятен набор на деяние, на основата на бензалкониев хлорид. Това събщи кметът на града Георги Димитров.

Пръскането от въздух се постанова, с цел да се дезинфекцират всички точки - дворни пространства, тесни улици, места, където не е допустимо да се доближи с техника.

Пръскането със аероплан се реализира с поддръжката на Сдружението на зърнопроизводителите в Карнобат, чийто ръководител поема разноските за летателните часове, сподели Димитров.
Препаратът се обезпечава от Община Карнобат.

Кметът прикани жителите на Карнобат да сведат до най-малко излизанията от домовете си. Създадената обстановка и нуждата да се спре разпространяването на COVID-19, постановат тези превантивни дейности.

В Карнобат има случай на инфектирана с ковид млада жена. Тя е работила в курорта Банско. 25 са лицата от Карнобат, с които дамата е контактувала.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1753 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1753  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР