Самолет на НАТО, летящ над полското въздушно пространство във вторник,

...
Самолет на НАТО, летящ над полското въздушно пространство във вторник,
Коментари Харесай

Самолет на НАТО е следил руската ракета, ударила Полша 



Самолет на НАТО, летящ над полското въздушно пространство във вторник, е наблюдавал ракетата, която удари локална плантация до границата с Украйна, заяви пред CNN боен представител на Алианса.

" Информацията с радарните следи [на ракетата] беше предоставена на НАТО и Полша ", добави военният чиновник на НАТО.

От началото на съветската инвазия самолетите на НАТО правят постоянно наблюдаване към Украйна. Самолетът, летял над Полша във вторник, е следил обстановката в Украйна.


Поне двама души са убити

Служителят на НАТО не сподели кой е изстрелял ракетата, която е била проследена да се взривява в Полша, нито от кое място е била изстреляна.

Генерал Марк Мили, ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете, е разговарял с украинския си сътрудник по-рано във вторник, съгласно информация, предоставена от Пентагона.

Мили е разискал съветската инвазия и е " обменил гледни точки и оценки " с генерала от украинските въоръжени сили Валерий Залужний, се споделя в известието.

Председателят също по този начин е удостоверил поддръжката на Съединени американски щати за Украйна, се споделя още в информацията.

Това се случва, откакто във вторник в Полша, покрай украинската граница, се взриви ракета, при което починаха двама души.

Мерки на Варшава

Мили е разговарял и с полския си сътрудник, началника на Генералния щаб военачалник Ражмунд Анджейчак, се показва в информацията:

" Двамата водачи разискаха продължаващото навлизане на Русия в Украйна и загубата на човешки живот покрай полската граница и се договориха да поддържат връзка в хода на следствието. "


1 4
Русия, Полша, съветска ракета

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР