Самоделно елтабло и то на държавен терен бе открито на

...
Самоделно елтабло и то на държавен терен бе открито на
Коментари Харесай

Елтабло - самоделка откриха на плажа „Корал“

Самоделно елтабло и то на държавен терен бе намерено на плажа „ Корал “. Не е ясно кой го е направил. Собственици се оплакали че на техни терени има самонастанили се къмпингари. На всичко от горната страна къмпингарите са си вързали ток. Всички имат котлони и печки, тв приемници и сателитни чинии. В непосредственост до плажа в парцели са ситуирани палатки и каравани, а жителите им генерират битови боклуци, които изхвърлят в контейнери сложени и подържани от Община Царево, оповестиха от кметството, написа " Труд ".

В същото време не е ясно чии са тези палатки, а в кметството валят сигнали за нарушаванията на къмпингуващите. За поредна година ставаме очевидци на един и същпарадокс който води до един и същвъпрос: има ли разлика сред диво и различен тип къмпиране и кой от двата може да се смята за противозаконен, сподели кметът Георги Лапчев.

В четвъртък, инспекция отпред с градоначалника Лапчев, е открила куп нередности. По време на инспекцията е било направено и геодезическо снимане на бунгала и палатки, които са ситуирани върху парцел държавна собственост- плаж Корал. Обектите, които се намират в региона на плаж за природосъобразен туризъм- Корал, са захранени с електричество и вода. Проверяващите откриха, че спонтанното табло се намира в държавен парцел, споделиха от общината.

Кметът и специалистите на Царево още веднъж ще изискат от EVN и ВиК да бъде прекратено подаването на ток и вода към парцелите, попадащи зад цялата територия на плаж Корал. Ще бъдат изпратени инструкции към притежателите да ги преведат във тип с грижа на добър собственик: парцелите да бъдат лимитирани, да бъдат сложени ясни знаци, за това, че те са тяхно владеене. Така поредицата от сигнали, които те изпращат към вси
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР