Само за първата половин година на територията на град София

...
Само за първата половин година на територията на град София
Коментари Харесай

СДВР показа видео с тежки катастрофи, за да напомни да бъдем внимателни на пътя

Само за първата половин година на територията на град София са станали 287 тежки пътнотранспортни катастрофи и 4026 леки произшествия. Загиналите са 22 души - 8 водачи на МПС, 9 пешеходеца, петима пасажери. Пострадалите лица са 368.

Данните са част от статистиката на Столичната дирекция на вътрешните работи. Оттам разгласиха и видеоклип с фрагменти от тежки произшествия , станали на територията на града, с който желаят да припомнят на водачите да бъдат деликатни, когато седнат зад кормилото .

За първите шест месеца на тази година са отнети 441 свидетелства за ръководство на моторни транспортни средства заради неплатени (при направени информации на пътя) санкции, допълват още от Столична дирекция на вътрешните работи. Заловени са 564 лидера след приложимост на алкохол .

За същия интервал общият брой на откритите нарушавания на пътя в столицата е 39809. От чиновниците на ОПП-СДВР са формирани общо 14632 акта и 25186 хартиени и електрони фиша.

Санкционирани за погрешно секване на пътното платно са 2496 пешеходци, а 689 лидера за лишаване на преимущество на пешеходна пътека, допълват статистиката от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР