Само за да може свидетелството за съдимост да се издава

...
Само за да може свидетелството за съдимост да се издава
Коментари Харесай

Председателят на НС Цвета Караянчева: 57 закона са редактирани за онлайн издаване на свидетелство за съдимост

Само с цел да може свидетелството за съдимост да се издава онлайн, са редактирани 57 закона. Това уточни във Варна ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева като образец за дейната работа на Народното събрание.

„НС е най-прозрачната институция в България. 800 упълномощени публицисти наблюдават работата в него, както и в комисиите, където се структурират законите.Най-широко се отразяват обаче персоналните нападки и борби, което вреди на имиджа на институцията“, сподели Караянчева на среща с жители в централния градски район“Одесос“ в неделя вечер, инициирана от депутата доктор Руслан Тошев.

Тя уточни, че опцията повече жители да посещават Народното събрание и да следят от близко законодателната активност е значима стъпка. „Хората могат да видят, че болшинството от депутатите не сме професионални политици, а експерти в разнообразни области и следваме поетите задължения към избирателите“.

Успехът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз не е партиен, а на България, на всички ни. Постигнат бе консенсус по доста въпроси,приключи работата по огромна част от досиетата, получихме висока оценка за свършеното. Успехите демонстрираха, че в страната ни има готови хора да дирижират европейските тематики. Това разяснява още ръководителят на Народното събрание, която по-късно беше на закриването на Балетната олимпиада 2018, на която е патрон.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР