Само за 12 лв. можем да си купим декар на

...
Само за 12 лв. можем да си купим декар на
Коментари Харесай

Декар земя на Луната по-евтин от бучка сирене 



Само за 12 лева можем да си купим декар на Луната. Това сподели инспекция из организациите, профилирани в продажба на галактически парцели. Цената на късче земя от Луната излиза по-евтино от кг сирене, само че пътуването до парцела би коствало десетки милиони долари.

Колкото повече купувате, толкоз по-евтино ви излиза, споделят търговците. Един акър в Лунните Алпи, който се равнява на към 4 декара, коства близо 32 $, или към 51 лв., или 12 лв. за декар. Ако купите два обаче, цената спада на 27 $ за 8 декара. Ако рискувате с покупка от 40 декара, цената на акър пада до 20 $.

Парче в по този начин наречените Таурус планини на Луната коства 32 $, само че в случай че закупите 10 акра, или към 40 декара, цената пада на към 21 $. За заинтригуваните да влагат в Луната евентуално ще съставлява интерес място край по този начин нареченото Езеро на щастието. Дори човек да се реши на инвестиция на Луната, надали ще може да види парцела си онлайн. Но пък организациите, които оферират продажба на лунни сектори, са подготвени да дават куп фотоси на определената територия.

Пребиваването там обаче надали ще е прелестно преживяване, тъй като климатът е много неподходящ, има ужасно високи температурни съмнения, които се движат от към –130 до +120 градуса и няма вода. На дъното на някои кратери на земния сателит температурите са минус 250 градуса по Целзий. Добрата вест е, че в случай че имате проблеми с килограмите, ще тежите една шеста от тежестта ви на Земята.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР