Само след едно рали заедно с Никола Жилсул, Пиер-Луи Лубе

...
Само след едно рали заедно с Никола Жилсул, Пиер-Луи Лубе
Коментари Харесай

Лубе взе бившия навигатор на Нювил

Само след едно рали дружно с Никола Жилсул, Пиер-Луи Лубе разгласи, че ще работи за непрекъснато с навигатора, който натрупа сериозен опит в международния рали шампионат със звездата на Хюндай Тиери Нювил, с който има 13 победи в WRC.

В края на този сезон Лубе остана без навигатор, откакто Венсан Ланде реши да работи със Себастиен Ожие и двамата стартираха в рали “Япония ”. Смята се, че Лубе е любимец за втората кола на М-Спорт с цялостна стратегия в идващия сезон на WRC, тъй че опитът на Жилсул несъмнено ще му е от изгода.

Лубе и Жилсул стартираха в рали във Франция през уикенда, само че отпаднаха поради щета.
 Лубе получава цялостна стратегия в М-Спорт? Лубе получава цялостна стратегия в М-Спорт?
В началото на седмицата и двамата потвърдиха, че към момента не са подписали контракт, само че на процедура са се разбрали, че ще карат дружно следващата година.
 Лубе взима някогашния навигатор на Нювил за 2023 година? Лубе взима някогашния навигатор на Нювил за 2023 година?
“Когато разбрах, че Венсан отпътува за Япония с Овие, знаех какво ще стане - изясни Лубе. - Затова се свързах с Жилсул, аз му се обадих, не съм търсил различен навигатор. Той е експерт и навигатор от най-висока класа, има огромен опит и за жалост през днешния ден е доста мъчно да намериш умел навигатор, който да диктува на френски, тъй че за мен това е най-хубавият избор ”, изясни Лубе.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР