Само си представете какво би било да живеете в такова

...
Само си представете какво би било да живеете в такова
Коментари Харесай

„Най-грозната жена в света“ помага на хората да добият увереност

Само си представете какво би било да живеете в такова тяло. Но тя не се отчайва, вместо това Лизи Веласкес желае да оказва помощ на другите.

Новороденото бебе Лизи тежало към 1 кг. Лекарите считали, че тя няма да може да върви или да приказва. Нейната болест даже няма име. Невъзможно е да  бъде излекувана.

Заради този синдром момичето не може да наддаде на тегло: в тялото й няма капка мазнини, колкото и да яде, тежестта на момичето остава непроменено – 30 кг. В допълнение, това заболяване води до прибързано стареене, което направила Лизи сляпа с едното око.

 Лизи-Веласкес

Момичето признава, че като дете всяка вечер се е молило на Бог да я направи естествена. Тя постоянно била депресирана и ядосана. Ужасно е да си помислиш какъв брой унижения е трябвало да понесе през ученическите си години.

Последната капка за Лизи била купата „ най-грозната жена в света “, която й била  дадена от интернет потребителите. Момичето даже било посъветвано да вземе револвер и да се простреля, като по този метод направи услуга на всички в близост.

Но тя не го направила. Момичето влезнало в университет и почнало да се бори с унижаването на хора, които са разнообразни от болшинството. Нейното ораторско изкуство впечатлило милиони хора. На сцената Лизи се посочила като иронично, намерено и радостно момиче. Подобен триумф била приятна изненада за нея.

 най-грозната-жена-в-света

Със своите речи, видеоклипове и книги Лизи Веласкес се стреми да въодушеви допустимо най-вече хора. Тя поддържа учениците и несигурните дами. Както отбелязва Лизи, хората разгласяват единствено най-хубавите моменти от живота си и най-хубавите фотоси в обществените мрежи.

Но с изключение на огромният брой лайкове, най-важното е да се погледнете в огледалото, да видите същинската картина без фотошоп и филтри и в това време да сте щастливи и удовлетворени от себе си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР