Само седмица преди откриването на Олимпийските игри в Токио националният

...
Само седмица преди откриването на Олимпийските игри в Токио националният
Коментари Харесай

Редиците на САЩ за Токио оредяват все повече

Само седмица преди откриването на Олимпийските игри в Токио националният тим на Съединени американски щати по баскетбол за мъже остана с едвам 10 играчи. След като през вчерашния ден стана ясно, че гардът на Вашингтон Уизардс Брадли Бийл пропуща Игрите поради заболяване от ковид, през днешния ден отдръпването си разгласи и ветеранът Кевин Лав.

Крилото на Кливланд Кавалиърс тренираше независимо в Лас Вегас през последните 10 дни, само че по този начин и не съумя да се възвърне от контузията си в десния прасец. През последните две години Лав не игра в множеството мачове на "кавалерите " поради болки в тази област, както и поради контузия в рамото.

Старши треньорът на "янките " Грег Попович към момента не е оповестил кои играчи ще заместят Бийл и Лав, само че опитният ментор има съществени проблеми за разрешаване. Крилото на Детройт Пистънс Джеръми Грант също не тренира, защото въпреки и да не е болен от COVID-19, е изолиран като непосредствен контакт на Бийл.

Джру Холидей и Крис Мидълтън от Милуоки Бъкс, както и Девин Букър от Финикс Сънс към момента играят във финалите на НБА и в идващите най-малко шест дни няма да могат да упражняват със съотборниците си от националния тим на Съединени американски щати. Това оставя Попович с едвам шестима налични играчи - Кевин Дюрант, Деймиън Лилард, Дреймонд Грийн, Бам Адебайо, Зак Лавийн и Джейсън Тейтъм, който обаче има проблеми с контузия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР