Само седмица ни дели от премиерата на Спайдърмен: Далече от

...
Само седмица ни дели от премиерата на Спайдърмен: Далече от
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за Спайдърмен: Далече от дома

Само седмица ни дели от премиерата на " Спайдърмен: Далече от вкъщи " и към този момент колкото да се свъртаме на едно място от неспокойствие. Не единствено тъй като сме почитатели на Спайди, само че и тъй като филмът би трябвало да даде насоки за това по какъв начин ще се развива киновселената на Marvel след епичните развития в " Отмъстителите: Краят ".

Най-стилните звезди на премиерата на " Спайдърмен: Далече от вкъщи "

Нашият любимец несъмнено е Зендая

Понеже сме доста любознателни се разровихме за забавни обстоятелства към " Спайдърмен: Далече от вкъщи ", само че преди да стартираме с тях ще напомним в резюме какво ни разкриха филмовите откъси.

Около първия филмов откъс имаше огромна блъсканица, тъй като в края на предходната година Sony го пуснаха на посетителите на Comic Con Experience в Бразилия, само че взеха решение да измъчат всички останали хора по света, забавяйки го с месец.

Вече им простихме, тъй като от публикуваните филмови откъси излиза наяве, че Питър Паркър (Том Холанд) се завръща към всекидневието си, пробвайки се да се оправи със загубата на Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър). Разбира се, това няма да е лесна задача, тъй като Старк го вкара в тима на Отмъстителите и беше негов наставник.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Spider-Man: Far From Home (@spidermanmovie) на Май 14, 2019 в 7:58 PDT

В опит да се разсее Питър взема решение да отиде на учебна екскурзия в Европа, с цел да презареди батериите. Там обаче няма да му бъде по никакъв начин умерено, тъй като се среща с Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън), който има задача за него.

Оказва се, че щракването на Танос в " Отмъстителите: Война до безкрайност " е отворило цяло ново измерение (или както го назовава Питър - мултивселена), откъдето са пристигнали и странни същества, които желаят да унищожат Земята. От това измерение е и Мистерио (Джейк Джиленхол), който в комиксите е един от огромните врагове на Спайдърмен. Във кино лентата няма да има и помен от тъмната му страна.

Мистерио и Спайдърмен ще се опитат да работят в екип, с цел да спрат злите същества. Без да навлизаме допълнително детайлности, се насочваме към забавните обстоятелства от " Спайдърмен: Далече от вкъщи ", които намерихме в IMDb.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Spider-Man: Far From Home (@spidermanmovie) на Мар 25, 2019 в 6:00 PDT

В първия тийзър виждаме по какъв начин Питър си събира багажа за екскурзията в Европа, само че усещане прави гравюрата върху куфара му - BFP . Това са буквите на дядо му Бенджамин Франклин Паркър. Както знаем от комиксите, гибелта на дядо на Питър беше в основата на решението му да стане покровител на слабите и неоправданите.

От паспортната инспекция на летището пък виждаме, че рожденият ден на Питър Паркър е на 10 август . Интересното тук е, че навръх тази дата през 1962 година Спайдърмен прави дебюта си в комикса Amazing Fantasy #15.

Отново в един от филмовите откъси чуваме по какъв начин Спайдърмен пита къде е Капитан Марвел. Странното е, че това е първият път, в който Каръл Денвърс е наричана по този метод в киновселената на Marvel.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Spider-Man: Far From Home (@spidermanmovie) на Яну 15, 2019 в 5:50 PST

" Спайдърмен: Далече от вкъщи " ще бъде 23-ият филм от киновселената на Marvel и ще постави завършек на трета фаза. Продължителността на кино лентата пък ще бъде 129 минути. Иначе казано, два часа и девет минути.

Както към този момент знаем, ще забележим Джейк Джиленхол в идния филм. Интересното е, че артистът е бил спряган за ролята на Спайдърмен през 2004 година в " Спайдър-мен 2 ". Тогава Тоби Магуайър се контузва преди началото на фотосите. Джиленхол се разминава с ролята, тъй като Магуайър съумява да се възвърне на време.

С присъединяване си в " Спайдърмен: Далече от вкъщи " Джейк Джиленхол ще стане третият артист от кино лентата " Зодиак " (2007 г.), които играе във филм на Marvel. Другите двама са Робърт Дауни Джуниър и Марк Ръфало.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) на Май 22, 2019 в 6:09 PDT

Според някои информации, Мат Деймън е трябвало да изиграе главния изверг в " Спайдърмен: Далече от вкъщи ", само че е отказал ролята.

Самюел Л. Джаксън (като Ник Фюри) и Джон Фавро (като Хепи) взеха присъединяване в първия филм от първа фаза, а в този момент ще създадат същото и в последния филм от трета фаза.

Режисьорът на " Спайдърмен: Далече от вкъщи " Джон Уотс удостовери, че в идния филм няма да забележим Майкъл Кийтън, който беше главният изверг в " Спайдърмен: Завръщане вкъщи ".

Какво се случва със Спайдърмен след " Отмъстителите: Краят "

" Спайдърмен: Далече от вкъщи " ще бъде запаметяващ се

От филмовите откъси виждаме, че Питър Паркър се снабдява със слънчевите очила на Тони Старк, които, както добре знаем, не са просто елементарни очила.

Премиерата на " Спайдърмен: Далече от вкъщи " е на 5 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР