Само работниците и служителите, които работят почасово, са на сметка

...
Само работниците и служителите, които работят почасово, са на сметка
Коментари Харесай

Само почасовите работници работят на сметка днес

Само служащите и чиновниците, които работят почасово , са на сметка и печелят пари по време на работния 29 февруари. В същото време за всички, които работят на закрепена заплата всеки месец, високосната година не е добра вест и може да се каже, че те работят гратис .

Икономическите калкулации във високосна година въпреки всичко не са толкоз ясни , написа money.bg. В доста статистически оценки по света, като да вземем за пример при премерване на БВП , всички години се смятат за равни. Основата за тези калкулации е взета от февруари, който има 28 дни плюс четвърт ден , без значение дали е високосна година.

Главният изпълнителен шеф на BrightHR Алън Прайс споделя, че високосната година е позитивно събитие за всеки, който получава почасово възнаграждение .

„ Почасовите чиновници, които работят на 29 февруари, би трябвало да бъдат заплатени както нормално. Това значи, че би трябвало да бъдат обезщетени за всички фактически отработени часове, в това число спомагателен ден през февруари, тъкмо както всеки различен ден “.

Най-популярната опция , предлагана в миналото на настоящия календар, е Световният календар, основан в Ню Йорк през 1930 година Неговите основатели предложили да 29 февруари да се реалокира на 31 юни и да се трансформира в международен почивен ден .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР