Само преди няколко седмици поп-фолк певицата Преслава се похвали, че

...
Само преди няколко седмици поп-фолк певицата Преслава се похвали, че
Коментари Харесай

Горещо и екзотично с Преслава! Певицата събира тен в Дубай, не пропуска тренировка и там

Само преди няколко седмици поп-фолк певицата Преслава се похвали, че подаръкът ѝ за Св. Валентин е подранил. Тогава ставаше въпрос за екскурзия до Истанбул, където певицата и обичаният ѝ Павел посетиха някои от работещите туристически обекти на емблематичният турски мегаполис.

Е, очевидно това, че Св. Валентин е подранил не значи, че няма да се чества уместно и на 14 февруари. Така Преслава се озова на същинско екзотично и топло място, на което дори се съблече по бански. Става въпрос за Дубай.

Виж още: Св. Валентин и известните BG двойки: Топли думи на обич, кавги и... бременност?

Със фотографията нагоре Преслава поздрави почитателите си за празника на влюбените, Св. Валентин. На нея тя е с прелестна бяла рокля, обикновен грим и доста въодушевление. Под нея разяснява и сестрата на Преслава, Ивелина Колева, която пожелава на сестра си и обичания ѝ мъж обич, благополучие, усмивки и огън в душите и сърцата.

Виж още: На 51 и без задръжки – Есил Дюран секси и без панталон

Преслава разгласява и малко видео от плажа, от което виждаме, че в действителност става въпрос за същинска лятна горещина през февруари. Данна, Лидия, Юнона разясняват под видеото, а ние можем единствено да завиждаме.

Впрочем и в този момент, на дубайската отмора, и в споделеното от Истанбул прави усещане, че Преслава тренира в действителност крепко. Тя разгласява sroty-та от фитнесите на хотелите, като фрагменти от тренировките се появиха и сред двете почивки - когато фитнесите у нас към този момент бяха отворили порти. 

Виж още: Какво се случва с Галя след Капките? Певицата наруши мълчанието си и стресна почитателите си

В последните story-та прави усещане, че певицата внимава и извънредно доста по какъв начин се храни. За закуска пред себе си бе сложила само купичка с мюсли и малко плодове. 

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР