Само преди няколко седмици фолк фурията Диона навърши 26 години

...
Само преди няколко седмици фолк фурията Диона навърши 26 години
Коментари Харесай

Диона показа новите прелести, отговори на закачлив коментар за тунинга

Само преди няколко седмици фолк фурията Диона навърши 26 години и отпразнува малко по-различно своя рожден ден. Певицата посрещна празника си в болнична стая на клиника в Истанбул, където беше за козметична намеса.

Иначе в особено видео Диона описа, че за първи път е в Турция и то поради интервенцията. Стана ясно, че Диона е поставила силиконови импланти в гърдите си, а във безконечния град е била за първи път. Звездата показа, че се е влюбила в града на императори и султани, и няма самообладание да го прегледа в детайли. Оказва се обаче, че Диона е съумяла да отиде и до друго място в Турция - Алания.

Виж още:

Градчето се намира на 120 километра от Анталия и летището. Крайбрежната линия на Алания е голяма и доста красива, а в предишното градчето е било център за много пирати. Тук е цялостно с археологически забележителности, които Диона евентуално е съумяла да прегледа, само че по всичко проличава, че се любува повече на морето и плажа.

Певицата показа готини фотоси от почивката си там, като на една от тях показва новите си придобивки. Фен закачливо написа към фотографията: " Е пък друго си е с тунинга

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР