Само преди няколко години единственото решение за замяна на липсващ

...
Само преди няколко години единственото решение за замяна на липсващ
Коментари Харесай

6 причини да си направите дентални импланти

Само преди няколко години единственото решение за подмяна на изчезнал зъб беше потреблението на преносима протеза или мост. Днес денталната медицина е извънредно напреднала и пациентите могат да избират сред в действителност устойчиви и постоянни разновидности. Не е загадка, че имплантите са съвършеният метод да замените изчезнали зъби или да запазите здрави такива, освен това безболезнено и с минимални контузии. Какви са преимуществата на този способ?
Д-р Любомир Богомилов от ни показа 6 обстоятелството за денталните импланти, които ще ви убедят, че това не е краткосрочно лекуване, а решение за цялостен живот . Той специализира в региона на имплантологията и естетичната стоматология. От 2019 година е постоянен специализант в Медицински Университет, София, компетентност " Дентална имплантология ". Преминал е доста професионални образования Италия, Чехия, Германиякакто в България, по този начин и в чужбина. Д-р Богомилов е единственият български ортодонт, приключил образование за системата Bioclear в естетичната зона в Dominic Hassall Training Institutе, Англия. Наскоро той завоюва и първо място в влиятелния конкурс " Нови хоризонти " за най-хубав имплантологичен случай в България за зъболекари под 35-годишна възраст .

1. Няма метод " да не ви пасне "
Всяко сходно лекуване стартира с обмисляне въз основа на 3D рентгенова фотография. Благодарение на компютърния томограф, е допустимо действително премерване на дистанции, виртуално слагане на бъдещата коронка в идеална позиция по отношение на челюстта и останалите зъби. След прецизното обмисляне, се минава към реализирането на плана на 3D принтер и реализирането му в реалност.
2. Имплантите имат отличен триумф
Повечето пациенти са удовлетворени от нововъзстановените си зъби. Степента на триумф на зъбните импланти варира според от здравето на челюстната кост и венците на всеки обособен пациент. Но като цяло, триумфът варира към 95%.
3. Изглеждат много естествено
Това, което отличава импланта от вашите същински зъби, се крие единствено в материала. Зъбната протеза е персонализирана по този начин, че да наподобява и да се усеща оптимално реалистично. Зъбите върху дентални импланти са най-близки до чувство до естествените зъби, спрямо всички останали изкуствени протези.

4. Подобряват функционалността на зъбите
Подвижните протези неведнъж са неуместни и основават чувство за дискомфорт. С имплантите това няма да се случи - нито ще се наруши артикулацията на говора, нито пък ще се страхувате да отхапете нещо твърдо.
5. Имплантите заместват изчезналите ви корени
Повечето зъбни " възстановки " се концентрират върху външната развалена част на зъба. Зъбните импланти се концентрират и върху възобновяване на вътрешните елементи, замествайки изчезналия натурален корен.
6. Грижат се за здравето на другите зъби
Използвайки импланти, зъболекарите към този момент могат да прикрепят зъбни коронки или мостове към импланта, без да се постанова да пилят и повреждат прилежащите зъби. тук няма място за терзание.
Научете повече за доктор Любомир Богомилов от BB Dental и за какво да му се доверите, когато става въпрос за дентални импланти!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР