Само преди година, малко преди първия локдаун, бяхме част от

...
Само преди година, малко преди първия локдаун, бяхме част от
Коментари Харесай

Виктория представи българската песен за „Евровизия“

Само преди година, малко преди първия локдаун, бяхме част от блестящото показване на Tears Getting Sober – песента, с която трябваше да взе участие на „ Евровизия “ през 2020. Големият музикален конкурс обаче не се състоя поради ограничаващите ограничения, наложени от разпространяването на Covid-19. Затова пък младата певица получи втори късмет да стане част от него и нощес показа публично песента, с която ще взе участие на „ Евровизия 2021 “. Growing Up is Getting Old е новото предложение от страна на България. За страдание, съгласно разпоредбите на състезанието Виктория няма по какъв начин да се показа с. Тогава медиите в Нидерландия, че тя има огромни шансове да бъде победител.

„ Разочаровах се, тъй като не мога да се показва с песента, която направих. Страшно доста имам вяра в тази ария и си мислех, че може да донесе огромни триумфи за България, поради реакциите на хората и по какъв начин те се припознаха в нея. Хубавото е, че в този момент имам опция още веднъж да работя и да се опитам, в случай че не да я надскоча, най-малко да доближи същото равнище на работа. Когато си вдигнал толкоз високо летвата, е мъчно да я надскочиш “, показа певицата през есента, когато интензивно приготвяше албума си little dramatic , a Growing Up is Getting Old е част от него. 

От екипа на певицата споделят, че това е песента, която се е харесала най-вече на интернационалните журита, в които присъединяване взеха музикални редактори, реализатори, телевизионни и музикални продуценти от европейски страни. Песента се отличи и като един от любимците измежду шестте предложения на Виктория в платформата bulgaria2021.com, където музикални почитатели от целия свят споделяха противоположната си връзка за няколко нейни песни по едно и също време – Imaginary Friend, Growing Up is Getting Old, Dive into Unknown, Phantom Pain, The Funeral Song и Ugly Cry.

По време на концерта по Българска национална телевизия 1 певицата съобщи, че изборът е представлявал доста предизвикателство за нея и екипа: “Отговорността е извънредно огромна, само че се веселя, че продуцентите на плана от Българска национална телевизия, Лигна Груп и моя екип се обединихме към композицията, която има най-силно обръщение и можем да разкажем образно по най-атрактивния метод. Ще извърша песента с цялото си сърце и душа, с цел да накарам всички българи да се гордеят. “



Българската ария за „ Евровизия 2021 “ носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се усеща най-сигурен и благополучен. Такава е и историята в музикалното видео към нея, където Виктория се завръща вкъщи след голямо отчаяние. Там тя се среща със своето „ малко аз “, което ѝ напомня кои са значимите неща в живота. В ролята на “малката Вики ” влиза младата актриса Катерина Липовска, по-известна от кино лентата " Кръвта на пеликана ".

Когато Виктория показа Tears Getting Sober предходната година, доста хора побързаха с музикалната сензация Били Айлиш. Нещо, което на моменти я нервира, а различен път я разсмива. „ Първо ме сравняваха с Адел през 2015-а в X Factor, предходната година за песента I Wanna Know ми споделиха, че съм изкопирала Сиа, след което станах Били Айлиш. Скоро си мислех, че следващата година може да е Ариана Гранде. За жал, в България постоянно бързат да те съпоставят с някого, да те вкарват в някаква рамка или в нечии други обувки, което е доста неверно. Защото, в случай че се разтърсиш в Spotify да вземем за пример, има толкоз песни, които наподобяват на Били Айлиш или на Били Айлиш песните наподобяват на други, които са по-стари. Тя самата споделя, че се въодушевява от Аврил Лавин, Лана Дел Рей, Франк Синатра... Аз също се въодушевявам от разнообразни актьори и това е обикновено. Няма по какъв начин да открием топлата вода “, споделя певицата.

А ние ще й стискаме палци напълно скоро, тъй като „ Евровизия 2021 “ ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР