Само преди два дни завърналият се от Дубай бизнесмен си

...
Само преди два дни завърналият се от Дубай бизнесмен си
Коментари Харесай

Божков организира пресконференция под домашен арест frognews.bg

Само преди два дни завърналият се от Дубай предприемач си пусна фотография с пура от вкъщи си, откакто единствено часове по-рано Софийският апелативен съд го пусна под домакински арест с електронна гривна.

 

Домашният арест на Божков беше избран по едно от делата против него - това за хазарта. Веднага след определението на съда, изненадващо стана ясно, че прокуратурата е изтеглила настояването си за задържане на предприемача по второто дело против него, т.нар.криминално, по обвинявания за обезпечение на убийства. По третото дело - обвързвано с културно-исторически полезности, се оказа, че прокуратурата му е наложила мярка парична гаранция от 1,5 млн. лева Така отпадна и последната спънка той да бъде освободен, въпреки и под домакински арест, който да изтърпява в постройката на " Нове холдинг " на ул. " Московска ".

 

Адвокатите оповестиха, че може би ще се окаже, че ще е проблем обвиненият да извади парите за гаранцията, тъй като всичко му е запорирано. Очевидно обаче или е намерил парите, или е обжалван размерът на гаранцията, или му е даден по-дълъг период да я внесе, щом в този момент се оказва вкъщи си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР