Само преди ден, отново в Twitter, Мъск написа, че занапред

...
Само преди ден, отново в Twitter, Мъск написа, че занапред
Коментари Харесай

Мъск се разкая

Само преди ден, още веднъж в Twitter, Мъск написа, че отсега нататък ще обслужва сателитната си интернет-мрежа в Украйна, единствено в случай че Министерството на защитата на Съединени американски щати му заплаща за това. В допълнение, от SpaceX сложиха настояването документално пред Пентагона. Идеята беше до края на годината компанията да получи към Щатски долар 120 милиона и в границите на идната – още към Щатски долар 400 милиона..

След нахлуването на Русия в Украйна Мъск даде на нападнатата страна към 20 000 сателитни интернет терминала и оттогава ги поддържа гратис. Украинският президент Володимир Зеленски неведнъж изрече благодарността си на Мъск и го предложения да посети Украйна след края на войната.

В последните седмици обаче Мъск разбуни много духове, първо с спорните си хрумвания за „ кротичък завършек на войната ”, и по-късно с вчерашното си изказване, че повече няма да обслужва гратис украинската интернет-мрежа. Малко по-късно Мъск добави, че с изключение на доставката и поддръжката на интернет-терминалите, е пренасочил и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР