Само преди 40 дни приключиха и последните емоции от предишния

...
Само преди 40 дни приключиха и последните емоции от предишния
Коментари Харесай

ЦСКА просто е задължен да успее

Само преди 40 дни завършиха и последните страсти от предходния футболен сезон и към този момент е време пристрастеностите да се възобновят. Да, акцията в Първа лига започва едвам в петък, само че през днешния ден се дава стартът на родното евроучастие.

От 20:30 часа на "Армията " ЦСКА посреща черногорския Титоград в първия си мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Тази борба ще проследим за вас най-подробно на GONG.BG.

А "червените " са просто задължени да извоюват триумфа освен пред личната си аудитория, само че и в дуела като цяло. Те имаха най-лесния чоп от всичките ни евроучастници, а равнището на клубния футбол в Черна гора е много ниско спрямо класата на българския отбор и големите вложения в него, които бяха направени през лятото.

Макар и като свободни сътрудници, на "Армията " пристигнаха куп чужденци с богати визитки и съществени заплати, тъй че опрощение не може да има никакво, в случай че скромните "романтици " от Титоград се окажат някаква спънка пред тях.

Още повече, че черногорците бяха напуснати от съвсем всичките си съществени футболисти преди началото на сезона и наставникът им Драголюб Джуретич получи задача да се оправя някак против изявения любимец със състав от най-вече млади момчета.

Единствените проблеми на българския представител, свързани със стартовата единадесеторка, са единствено в центъра на защитата. Божидар Чорбаджийски е осъден и пропуща мача, а в групата в последния миг не попадна капитанът Николай Бодуров, като формалната причина е, че не е изцяло възобновен.

Така се чака в сърцето на ариергарда да стартират привлеченият за непрекъснато от Беленензеш Нуно Томаш, както и завърналият се след дълъг наем в Етър Пламен Гълъбов. Отдясно на защитата също има главоблъсканица за наставника Люпко Петрович, като се чака да избира сред младия Митко Митков, пристигнал от Литекс през лятото, както и Стойчо Атанасов. Иван Турицов е контузен в тази зона.

Иначе на вратата ще е Витаутас Черниаускас, а ляв бек ще е Петър Занев. Кристиян Малинов и Рубен Пинто ще са опорни халфове, пред тях ще работи Тиаго Родригес, а по двете крила се чака да са Евандро и Греъм Кери. На върха на офанзивата ще е Али Соу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР