Само половин час продължи блокадата на булеварда пред Чифте баня

...
Само половин час продължи блокадата на булеварда пред Чифте баня
Коментари Харесай

Ресторантьорите претупаха протеста за 30 минути, утре се съб...

Само половин час продължи блокадата на булеварда пред Чифте баня от пловдивските ресторантьори, които стачкуваха против коронавирус ограниченията на здравните управляващи. Мероприятието беше позволено от 16 до 18 часа, само че събралите се сервитьори, готвачи и притежатели на заведения взеха решение, че не желаят да тормозят повече водачи и минувачи.

Участниците в митинга бяха безапелационни, че не желаят повече заведения за хранене и питейни заведения да бъдат затваряни и са подготвени да продължат с живите блокади. Освен против с коронавирус ограниченията, от сектора възроптаха и за скока на цената на тока на свободния пазар.



Преди да се насочат към работните си места протестиращите направиха бърз анализ и се схванаха на следващия ден да вземат със себе си транспаранти и флагове.

" Слънчасаха несъмнено и свиха рано байряците ", майтапиха се водачи, удовлетворени от отпушения трафик.



На митинга бяха пристигнали и чиновници в отпуск. " Всички сервитьори ни привикаха да идваме ", изясни 22-годишен юноша, който работи в заведение на Главната. Докато едни от недоволните блъскаха черпаци и тави, други си пазеха сянка с чадъри.

Снимки Наташа Манева

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР