Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на

...
Само месец след като завърши бакалавърската си степен, синът на
Коментари Харесай

Илия-Калоян Павлов стана шеф във филмовия гигант Милениум филмс

Само месец откакто приключи бакалавърската си степен, синът на Дарина Парлова се уреди на работа в една от най-големите кино компании в света и то на ръковдна позиция, разбра HotArena .

Наследникът на починалия необут Илия Павлов се явил на конкурс, който спечелил за шеф " Международни продажби " във филмовия колос " Милениум филмс ". Годишната заплата за този пост в Съединени американски щати е към 200 000 $. 

Любопитна детайлност е, че като възпатиник на университета в Короладо, милионерският правоприемник е изучавал математика и стопанска система, само че бързо се ориентирал към печеленето на пари в киноиндустрията. 

Сред околните другари на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни и доста други. " Много пъти съм си приказвал с тях, в този момент ще съм им нещо като началник ", смее се Илия-Калоян.

" Не съм направила нищо, с което да го поддържа в този случай. Тази победа си я извоюва безусловно самичък ", споделя гордата майка Дарина Павлова. Тя рядко си разрешава да му дава препоръки, било за дами, било за работа.

" Голям мъж е, да се оправя ", безапелационна е вдовицата, предават от България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР