Само един независим кандидат ще се яви на предсрочните избори

...
Само един независим кандидат ще се яви на предсрочните избори
Коментари Харесай

Първият закон на Луна. Кой ще изпищи?

Само един самостоятелен претендент ще се яви на предварителните избори тази година. Това е чалга дивата Луна Йорданова. Тя беше едно от най-ярките лица и на президентските избори през ноември, а в този момент нападна Народното събрание.

" Когато стана народен представител, първото нещо, което ще направя, е да внеса законопроект за лустрация. Предишната Конституция на България е давала право да се отзовават съдии и правосъдни заседатели преди периода, за които са били определени. Освен това ще желая и промяна на системата ", сподели Йорданова и изявление за Лора Крумова по Нова тв.

Луна разясни, че въпросната нова система ще подсигурява присъединяване на българските жители в държавното ръководство. Това, по думите й, са създали всички някогашни социалистически страни, преди да тръгнат по пътя на демокрацията.

Йорданова се ще се бори в лидерския 25 МИР в София, където на 2 октомври се състезават Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Хасан Адемов, Ицо Хазарта, Костадин Костадинов и други

" Отказах на две от най-големите партии. Няма да загатна имената им, тъй като те не заслужават. Само партиите са отговорни за неудачите на нас, жителите. Порочната система ме накара да се кандидатирам точно в този МИР ", сподели още Луна Йорданова. И добави, че съгласно нейните калкулации 10 000 гласа биха й обезпечили депутатска банка.

Тя увери, че сама финансира акцията си, не получава дотации и употребява средства, които печели от концертите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР