Само до няколко дена работите с Ковид 19 така ще

...
Само до няколко дена работите с Ковид 19 така ще
Коментари Харесай

Николай Милчев: Така ще завъртят нещата с вируса, че заразени ще започнат да изпитват срам

" Само до няколко дни работите с Ковид 19 по този начин ще се извъртят, че инфектираните ще стартират да изпитват позор – че, позор, че са позволили да се заразят.
А околните им няма да смеят да звъннат на Спешна помощ, тъй като към този момент най-подробно знаят каква е технологията – след всеки инфектиран – нови дрехи, стерилизация на колата за спешна помощ, обеззаразяване на входове и апаратури и по този начин нататък ", в обществената мрежа Facebook.
 Колко индивида се заразяват с ковид на всеобщи мероприятия? Учените пресметнаха Колко индивида се заразяват с ковид на всеобщи мероприятия? Учените пресметнаха
Епидемиолози пресметнаха скоростта, с която се популяризира новият тип ковид по време на всеобщи мероприятия в затворени пространства...
" Толкова комплицирана работа, че просто на човек да му е жалост да се обади за кола за спешна помощ.
Ден след ден ние затъваме в процедури и технологии. Вече знаем наизуст в коя болница какъв брой кревати има, а пък в действителност няма, кои лечебни заведения одобряват инфектирани и кои си вършат оглушки, какъв брой доста липсват медицински сестри и санитари, какъв брой възрастни и малко са лекарите. И ни се подпалва главата, и не смеем нищо да питаме.
А би трябвало да питаме - къде бяхте всички вие, господа от НОЩ-и и министерства, през тези шест месеца? – На отмора в Гърция или по вилите си на морето и в планината? Или на посетители на парите си в чужбина?
Моят зет от Арчар Видинско ли трябваше да планува всичко това?
 Мълчанието като мярка против ковид Мълчанието като мярка против ковид
Противоепидемичните ограничения непрестанно се трансформират и надграждат, а експертите търсят нови способи за ограничението на болестта. Уче...
Къде са ви предварителните защити, къде ви е логистиката, къде са ви противогрипните ваксини, къде ви е генералската чест и професорската подготвеност?
Хубаво и прочувствено е, че медиците светкат с фенерчета вечер пред лечебните заведения и с това ни споделят да внимаваме. Но не е неприятно да ги попитаме за какво не отидат да светкат пред Министерството на здравеопазването и пред Здравната каса и освен да светкат, ами да желаят осветление на всички действия, свързани с Ковид.
И най-важният въпрос – за какво, хуманисти такива, премахнахте безплатното опазване на здравето? Защо посегнахте на най-ценното притежание за индивида – здравето и живота? И никакви, но никакви приказки, че нямало безвъзмезден обяд, не важат. Защото обядът на нашите хуманисти папагали с тлъсти банкови сметки е толкоз безценен, че напряко е скъп – като живота. За тях животът е обяд. А обяда сме го платили ние – с кръв и бедност, с бягства и гибел.
Ден след ден ще продължим да затъваме в технологиите на заболяването, в нови коронавирус проблеми и в нови невъзможности. И ден след ден, като научим какъв брой са заболелите, ще ни се свива сърцето и ще си споделяме: Аз съм отговорен! Аз през вчерашния ден вървях до магазина. Аз през вчерашния ден приказвах с комшията. Аз си мисля, че е нелепост децата ми да си стоят у дома и да споделяме, че това е учебно заведение. Аз съм отговорен, че всичко буксува и не възприемам по какъв начин по този начин всичко ни е наред.
 Коронавирус отделението на болница Тракияв Стара Загора е цялостно Коронавирус отделението на болница " Тракия " в Стара Загора е цялостно
Всички 21 кревати в Коронавирус отделението на болница " Тракия " са заети от пациенти, позитивни на PCR-тест за ковид. В момента на лече...
После някой отново ще ни наругае и ще ни постави с лице към ъгъла и с вдигнати нагоре ръце – да изкупуваме виновността си. А ние ще си траем и ще мигаме уплашено и благодарствено пред тв приемниците. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР