Само ден след като Комисията по етика на Камарата на

...
Само ден след като Комисията по етика на Камарата на
Коментари Харесай

Корупция, подкупи, предателство: Историята на изключванията от Камарата на представителите на САЩ

Само ден откакто Комисията по нравственос на Камарата на представителите на Съединени американски щати издаде неоправдателен отчет, в който в детайли се разказват доказателства за корупция и измами от конгресменът Джордж Сантос, ръководителят на панела, Майкъл Гест, показа резолюция за изключване на враждебния републиканец от Ню Йорк.

Ако Камарата на представителите утвърди резолюцията - висока летва, изискваща болшинство от две трети - това ще бъде едвам шестият път, когато долната камара на Конгреса отхвърля такава от личните си определени членове.

След това господин Сантос ще се причисли към къс лист, който включва политици, наказани за корупция и подкупи, и такива, които са взели участие в изменничество и изменничество.

" Членовете на Конгреса не желаят да вървят по този път ", споделя Джейсън Робъртс, професор по политически науки в Университета на Северна Каролина. „ Помислете за демократичните правила, които се играят тук. Избирателите са решили, че тези лица би трябвало да ги съставляват, а мнението на множеството членове е, че гласоподавателите би трябвало да решат кой да остане или да си отиде. “

Нещо повече, прибавя той, множеството политици, които се озовават в неприятностите, пред които е изправен господин Сантос, просто подават оставка, преди да бъдат изгонени.

Нюйоркският конгресмен, наподобява, е извънредно твърдоглав.

Джим Трафикант: Осъден за федерални закононарушения, той се опита да се върне в Конгреса два пъти

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР