Само ден преди протеста срещу кмета на София Йорданка Фандъкова,

...
Само ден преди протеста срещу кмета на София Йорданка Фандъкова,
Коментари Харесай

Вижте как злосторници от лабораторните проекти на Костов и "Агнешките главички" умишлено вадят павета от бул. "Дондуков" по тъмна доба

Само ден преди митинга против кмета на София Йорданка Фандъкова, камера снима по какъв начин незнаен мъж съзнателно вади павета от ремонтирания бул. " Дондуков ".  От фирмата-изпълнител на ремонта настояват, че задачата на вандалската демонстрация е да се манипулират хората, че се прави ремонт на ремонта, написа Нова телевизия.
Само за последните две нощи, охранителната камера е снимала две сходни похищения над паважа.

Агенция БЛИЦ писа през миналите дни, че организации към лабораторните планове на Иван Костов и " Агнешките главички " правят рискова измама в центъра на София , поради която може да се стигне до тежки произшествия и даже човешки жертви. От няколко дни настойчиво върви акция за злепоставяне на ремонта на един от най-оживените столични булеварди - " Дондуков ".

Едни и същи лица, сякаш под мотото за спасяването на София, разгласяват в обществените мрежи фотоси с " изпаднали павета " след ремонта на бул. " Дондуков ". От възмутените мнения под фотографиите излиза наяве, че в действителност въпросните " бранители " са извадили паветата сами, единствено и единствено да потвърдят какъв брой фалшив е осъщественият ремонт и по този метод саботират освен столичния кмет Йорданка Фандъкова, само че и десетките софиянци и посетители на града, които се придвижват по булеварда с колите си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР