Само чрез взаимодействие между партиите могат да се решават проблемите

...
Само чрез взаимодействие между партиите могат да се решават проблемите
Коментари Харесай

Комитова: Отворени сме към всички политически партии

Само посредством взаимоотношение сред партиите могат да се вземат решение проблемите на българското общество. На мен не ми е прочут различен метод. Това съобщи Виолета Комитова от " Български напредък ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

Представители на най-малката парламентарна група започнаха срещата си с президента Росен Плевнелиев и Соломон Паси в зала " Запад " на Народното събрание.

„ Ние постоянно сме смятали, че политиците се събират в Народното събрание с цел да си взаимодействат за да вземат решение проблемите на българското общество, които би трябвало да се конкретизират. Водехме положителни акция, не давахме напразни обещания като други политически сили и мисля, че единствено с взаимоотношение могат да се решат проблемите “, сподели Комитова.

Според нея не можем да решим нито един проблем, в случай че се държим по този начин, както се държахме през последните дни в Народното събрание.

„ Не ми е ясно по какъв начин с обиди, каквито видяхме последните дни в Народното събрание, ще се решат споровете. Ние желаеме да покажем, че с дейностите си ще подпомагане и ще търсим съдействие с всички политически партии “, съобщи още Комитова.

„ Винаги съм казвала, че в случай че би трябвало да решим даден проблем на жителите, да вземем за пример “ин хаус ” процедурите, ще се съюзим с всички депутати, тъй че гласоподавателите не би трябвало да се сърдят “, сподели някогашната районна министърка и сегашна депутатка от „ Български напредък “

Тя е безапелационна, че би трябвало да се търсят допирни точки и взаимоотношение.

„ Бях доста учудена, че евроатлантически партии са в някакво грубо сблъскване. Това би трябвало да се преодолее. Ние сме отсреща, с цел да се вземат решение проблемите “, сподели още Комитова. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР