Само че истината е съвсем различна и не можем да

...
Само че истината е съвсем различна и не можем да
Коментари Харесай

66-годишният Стоян Алексиев не спира да мами жена си! Палува с младата си метреса в Турция


Само че истината е напълно друга и не можем да си разбираем за какво актьорът не си признае прегрешението и да заживее умерено без да се крие ежечасно.

Наш нформатор ни изпрати фотография, която демонстрира сластния старчок и младото му гадже на екскурзия в Бурса, Турция. Двамата влюбени сияят от благополучие в компанията на друга двойка – най-вероятно състуденти или другари на Ивана, написа HotArena.


В това няма нищо неприятно, в случай че артистът не се прави на жертва и гневно отхвърля тази връзка. И освен я отхвърля, а атакува медиите:

" Спрете да бъдете простаци, спрете да бъдете нацисти, спрете да преследвате хората ", непосредствено се обърна Алексиев към папараците в една от изповедите си.

Месец откакто изтекоха скандалните фотоси, на които звездата от „ Откраднат живот “ бърка в гащите на младата Ивана, която може да му бъде внучка, Стоян Алексиев и любовницата му бяха засечени да си разменят буйни целувки в центъра на София.

На похотта на 66-годишния Алексиев станаха очевидци десетки софиянци в градинката пред най-автотиретния ни храм на Мелпомена, а също и папапараците на „ Уикенд”. Фотографите снимаха ветерана да се целува уста в уста с метресата си, с което отврати очевидците на акта.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР