Само 40 минути преди началото на пленарното заседание беше внесено

...
Само 40 минути преди началото на пленарното заседание беше внесено
Коментари Харесай

Захариева към Петков: Ще ви спасим и днес, но това няма да продължава безкрайно

Само 40 минути преди началото на пленарното съвещание беше импортирано предложение министър да е Тагарев. 10 минути по-късно препоръчан бе Драгомир Заков. Съчувствам на проф. Тагарев - той беше употребен. Заков очевидно е допустимата кандидатура на Радев и Българска социалистическа партия. С цената на какво е такава допустима кандидатура. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Екатерина Захариева, някогашен външен министър.

" Имате ли въобще съдружно съглашение, попита тя. Надявам се да не се окажете в обстановка, в която ваш министър показва персонално мнение. Такава коалиция е неработеща, тъй като е безпринципна. Част от нея не е от партии. Вие нямате управническа стратегия, добави Захариева. Благодарение на нас (ГЕРБ - бел.ред) имахте мандат в Брюксел за одобряването на глобите против Русия ", сподели още тя.

" Първо когато ние ви повикахме януари, с цел да престанете с това персонално мнение. Второ с декларацията, която с помощта на нас беше призната в Народното събрание. Без опозицията нямаше да отидете с мандат Брюксел. Ще ви спасим и през днешния ден, само че това няма да продължава безпределно ", продължи Захариева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР