Само 13 минути бяха необходими, за да падне гол в

...
Само 13 минути бяха необходими, за да падне гол в
Коментари Харесай

Най-ниският на терена вкара гол с глава на Левски!

Само 13 минути бяха нужни, с цел да падне гол в дербито Левски - ЦСКА, само че методът, по който " алените " съумяха да поведат в резултата, бе извънредно любопитен, и то без да бъде основан действителен сериозен напън против отбраната на противника. След спокойни първи десетина минути в срещата на стадион " Васил Левски " възпитаниците на Любослав Пенев проведоха положително нахлуване по левия фланг. Именно оттова идваха и най-сериозните рискове за Левски, откакто Ивайло Найденов не получаваше никаква помощ против бързите играчи на символичните посетители.

В 13-ата Енрике увлече трима играчи на Левски наоколо до тъчлинията и аута, като съумя да мушне топката сред тях за Варела. Плеймейкърът беше оставен безусловно самичък и центрира съвършено топката в наказателното поле. Там най-ниският състезател на терена Жул Кейта се внедри сред Георги Александров и Фейсал Рерас, с цел да разпечата вратата на Микулич за 1:0. Рерас наподобява следеше деликатно действието на Кейта, само че в последния миг го изпусна.

В същото време и двамата играчи на Левски са с съвсем 20 сантиметра по-високи от фланговия ас на ЦСКА, който е най-ниският състезател на терена - 168 сантиметра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР