Съмнявам се, че в българския парламент ще има представителство на

...
Съмнявам се, че в българския парламент ще има представителство на
Коментари Харесай

Искрен Веселинов, ВМРО: Съмнявам се, че в парламента ще има представителство на истински патриотични формации

" Съмнявам се, че в българския парламент ще има посланичество на същински патриотични и консервативни обединения, което е голям недостиг. Нашата задача е да не проиграем елементарно тази карта, а да изградим сериозна опция за българите ". Това съобщи пред БНР Искрен Веселинов, съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация.

" Не можем да осъществяваме задачата, с която искахме да участваме - съществено посланичество на българофилски организации. Когато бяха оповестени изборите, отправихме зов за необятно единение на обединенията, които считат себе си за суверенисти и отстояващи националния интерес, тъй като в предходните национални събрания виждахме всевъзможни русофили и американофили, липсваха представителите на българския народен интерес. Но тези диалози доведоха до затвърждаване на това, че всяка групировка играе за себе си или за дотация ", сподели още той.

И добави, че напъните на партията ще бъдат ориентирани към последващи избори и към основаване на необятна опция, основана не на партиите, които вземат участие в политическия развой, а на гражданските организации и на персони, които въплъщават това пространство.

Веселинов предвижда, че ни чакат избори без избор: " Защото или ще се разиграва сюжета от последните парламенти - без ръководство и все да се пази от властта, или ще има механично съчетаване на антитези под външен напън и тогава изборът ще бъде подправен. Участието ни в подобен сюжет ще ни донесе спомагателен негатив ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР