Съмнителният строеж и ефективност на Великата ограда на Валери Симеонов

...
Съмнителният строеж и ефективност на Великата ограда на Валери Симеонов
Коментари Харесай

Бареков и Байрактаров сигнализираха отдавна за Великата ограда на Симеонов, а тя пак се срути!

Съмнителният градеж и успеваемост на Великата ограда на Валери Симеонов бе изпратена като сигнал от евродепутата Николай Бареков и журналиста Димитър Байрактаров през юли м.г. до основния прокурор Сотир Цацаров.

Тогава Бареков уточни, че с изключение на, че правят явни корупционни закононарушения, за които антикорупционните органи "си затварят очите ", т.н патриоти направиха и политическо закононарушение, трансформирайки патриотичната теория в очевидна и безочлива измама.

Като представител на България в Европейския парламент и като жител ще проследявам дали ще продължава будещата доста въпроси "коректност " на част от българската прокуратура и огромните медии към подлогите на ГЕРБ от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за незаконните схеми по строителството на оградата, трафика на бежанци и схемите "КТБ ", съобщи тогава Бареков.

Към днешна дата излиза наяве, че част от скъпоструващата окрада край Малко Търново се е струтила. За това алармираха за Фрог нюз източници на Министерство на вътрешните работи. Снимката, която е от 4 декември т. година потвърждава, че оборудването е изцяло унищожено и не извършва възпиращи функционалности.

Не е загадка, че точно от там влизат огромна част от мигрантите, както показват за трафика в сингала си Бореков и Байрактаров.

До този моментобаче ръководещите пазят цялостно безмълвие за зародилия проблем. На фотографията се вижда и паднала стълба. Предполага се, че тя е употребена при незаконното прекосяване на хора през границата на България. Главният прокурор Сотир Цацаров неотдавна разкри в „ Шоуто на Слави “, че ДАНС и АДФИ са направили инспекция за цената, на който е издигната оградата. Изводите на ведомствата са, че има действително повишени цени. Обясни, че сега се прави спомагателна инспекция и в случай че изводите на ДАНС се потвърдят, ще бъдат повдигнати обвинявания.

Припомняме, че някогашният вицепремиер Валери Симеонов съобщи на 8 юни 2017 година на съвещание на Министерски съвет: България би трябвало да се гордее с най-стабилната ограда в целия Европейски Съюз, която умерено може да бъде наречена Великата българска стена.

Преди към година журналистката Елена Йончева сподели фотоси, от които се видя, че още веднъж в региона на Малко Търново защитното оборудване е разрушено. Валери Сименово упрекна Йончева в неистина. Малко по-късно Народното събрание гласоподава закон, с който забрани достъпа до оградата, вкарвайки я в листата само че стратегическите обекти от голяма важност за националната сигурност. За всички бе ясно, че това се прави, с цел да не може публицисти да снимат и разкриват проблемите с оградата.

Според наши източници инспекцията на оградата в АДФИ минава под зоркият надзор на прокуратурата. Тя завършва в края на 2017 година. Странно е за какво основният прокурор Сотир Цацаров едвам в този момент огласи казуса, откакто неговите подчинени държавни обвинители още преди една година са били наясно с него?

За информация на читателите ни финансовите инспектори били разграничени на три екипа за следствие на оградата, като прокуратурата давала напън за нейното завършване. Съответно тогава са направени и три отчета, още веднъж предоставени на обвинителите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР