Съмнения за блудство с 8-годишно момиченце в училище в Сливен.

...
Съмнения за блудство с 8-годишно момиченце в училище в Сливен.
Коментари Харесай

8-г. момиченце изрева от ужас, разказа какви ги е вършил с нея учител: Той е мръсник!

Съмнения за блудничество с 8-годишно момиченце в учебно заведение в Сливен. Прокуратурата проверява сигнал на родители, които настояват, че преподавател е правил блудствени дейности с детето им. Учителят е бил арестуван за 24 часа и освободен, съобщи bTV.

„ Моето дете беше предходната седмица на учебно заведение единствено един ден. Учителят след часовете е почнал да я гони, след което тя пада от едно от стъпалата.

След това тя не искаше да върви на учебно заведение. Спря да се храни. Детето единствено ревеше, затвори се в себе си.

В четвъртък вечерта тя ми описа. Аз ѝ споделих, че не би трябвало да отиде на учебно заведение, тъй като аз съм на работа. Казах ѝ, че ще би трябвало да остане на занималня, а тя стартира на плаче.

Тя ми сподели: „ Учителят е безсрамник, аз не желая да вървя “. Тя описа, че той я е заключил в една стая, с два чина, а по-късно учителят е започвал да се гаври с нея. Това не е било единствено веднъж “, описа майката на детето Снежана Симеонова.

„ Подадохме сигнал в полицията. И трите ми деца учат в това учебно заведение, мен ме е боязън да ги пущам “, сподели бащата на детето Димитър Димитров.

Според дядото Петър Костов детето е заплашвано, откакто е било насилвано.

От полицията оповестиха че има подаден сигнал на 16 декември, учителят е арестуван за 24 часа, а по-късно е освободен.

От прокуратурата споделиха, че е формирано досъдебно произвеждане за блудничество. Момиченцето също е разпитвано.

„ Наистина би трябвало да има правдивост. В петък разговарях с учителя, по-късно излезе на открито и бе задържан от полицията.

Той отхвърля да е блудствал с детето. Учителят работи при нас от 4 години. Не е имало недоволства до момента. На първия етаж няма камери “, сподели Митко Митев, шеф на Шесто главно учебно заведение „ Братя Миладинови “ в Сливен.

Малко по-късно напрежението пред школото се повиши. Десетки родители блокираха входа на образователното заведение и не пуснаха децата да влязат вътре в символ на митинг. Наложи се на място да дойдат патрулки, които да завардят улицата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР