Съмнение за огнище на коронавирус в кюстендилска фирма с около

...
Съмнение за огнище на коронавирус в кюстендилска фирма с около
Коментари Харесай

Съмнение за огнище на коронавирус в кюстендилска фирма с около 300 работници

Съмнение за огнище на ковид в кюстендилска компания с към 300 служащи се появи през днешния ден.

" Дано не се окаже огнище на ковид, само че в огромна компания има втори мъж, на който се чакат резултатите от тестът за ковид. Той също е с бронхопневмония. Има и дама от същата компания с два негативни резултата за Коронавирус 19. Тя е в тежко положение, с тежка дихателна непълнота. Настанена е в друго поделение на болничното заведение ", сподели кметът Петър Паунов, представен от " 24 часа ".

Инспектори от РЗИ от четвъртък сутринта са във компанията, вземат се ограничения за слагане под карантина на контактни лица.

Двама от новоустановените случаи на инфектирани с ковид от Кюстендил са мъже на 46 години, в устойчиво положение. Третият пациент е жена на 66 години.

Има и младеж от с. Лиляч, без признаци на ковид, който се лекува в дома си. Той е бил открит по метода на контактите лица. Бил е пациент на неврологията в болничното заведение в Кюстендил, изписан е на 1 април. Веднага по-късно в отделението бе открит инфектиран доктор.

Неврологично и гръдно поделение към този момент не са под карантина, пациентите с пневмония са в устойчиво положение и се лекуват по домовете

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР