Самият жанр шпионски скандал“ е понятие, което замъглява картината, отколкото

...
Самият жанр шпионски скандал“ е понятие, което замъглява картината, отколкото
Коментари Харесай

Анализ: Шпионският скандал замъглява картината, а не я осветлява

Самият род „ шпионски скандал “ е разбиране, което замъглява картината, в сравнение с да я осветлява. Това съобщи политологът Антоний Гълъбов пред Българска национална телевизия за последствията от шпионския скандал.
По думите му казусът е с български чиновници и никой не си прави илюзии, че Руската федерация има своите ползи и ще ги преследва непрекъснато. През последните месеци доста ясно било декларирано, че Руската федерация щяла да построява връзките си с България само и единствено на основата на личния си интерес.
 След шпионския скандал: Да се направи одит на Министерство на защитата и да покажем, че вярно охраняваме информация След шпионския скандал: Да се направи одит на Министерство на защитата и да покажем, че вярно охраняваме информация
„ България е НАТО. Ние участваме там равноправно с всички страни и никой не може да каже, че България е по-малко благонадежден партньо...
„ Ние нямаме работа със самата Руска федерация. Ние имаме проблем с висши позиции в България и в това отношение е извънредно значимо следствието да доближи до безапелационни заключения и това да е следващ мотив да се премисли кадровият асортимент, методът на надзор и цялостната политика за сигурност на информация, тъй като ние сме част от Алианса към този момент 17 години. Ние трябваше да имам едно цяло ново потомство от офицери по сигурността, които не са толкоз склонни да повтарят старите модели на руските школи “, безапелационен бе Гълъбов.
Той се надява България да разчита на сътрудниците си от НАТО за построяването на системите за сигурност, само че и за образуването на фрагменти.
Гълъбов уточни, че имаме проблеми с опазването на секретна информация, която зависи точно от човешкия фактор. Възможно е, защото има повишение на напрежението на Черноморския регион, допустимо е това да е направено в този момент, с цел да бъде предотвратена допустима неща, допуска политологът, който не счита, че е издирван съответен политически резултат.
Той предизвести, че страната ни подценява развиването на корупционните мрежи. Ако имаме високопоставени чиновници, персонално аз нямам доверие в тяхната обич, а става въпрос за подвластни и подкупни хора, уточни Антоний Гълъбов.
 Съдът остави в ареста петимата арестувани за шпионаж в интерес на Русия Съдът остави в ареста петимата арестувани за шпионаж в интерес на Русия
Рано тази заран съдът остави за непрекъснато в ареста и петимата арестувани за шпионаж в интерес на Москва. Заседанието продължи до 5:00 час...
Според него би трябвало да има реакция от президента Румен Радев.
Според публицисти Валерий Тодоров шпионският скандал е следващата рецесия в българските връзки и постоянно в такава обстановка е трeвожна мярката до каква степен е съответна на обстановката. Той се надява, че с безапелационните доказателства на прокуратурата ще се разсее чувството на придвижването на политическата обстановка.
Според Тодоров е значимо да бъде заложен въпросът дали Русия ни е зложелател или не. Дано този шпионски скандал не прилична на изпъждане на духа на русофилството, което е доста мощно в България. Би било неуместно, в случай че изхабим сила в тази посока, посочи журналистът.
По думите му България става център на интереса на разследващите служби. Начинът, по който се работи с сътрудниците се дефинира и степента на доверие, сподели още Валерий Тодоров.
 Републиканци за България осъжда членовете на разкритата и обезвредена шпионска група в Министерство на защитата Републиканци за България осъжда членовете на разкритата и обезвредена шпионска група в Министерство на защитата
Републиканци за България осъжда членовете на разкритата и обезвредена шпионска група в Министерство на защитата Ето какво гласи прочие..
Той счита, че няма да има особена смяна в доверието на сътрудниците ни от Алианса. Трябва първо да се огледат системите за сигурност и по-късно може би ще излезем от подценяването на фрагментите, добави журналистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР