Самият Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г.

...
Самият Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г.
Коментари Харесай

Биков : Ако предложат по-добър вариант от проф. Габровски, ще го подкрепим

Самият Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския отхвърли това. Това е диалог на хипотези. На фона на предлагането на проф., би трябвало да е ясно каква е нашата летва и нашата идея. Не мисля, че госпожа Йорданова стига тази летва. Това съобщи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от в ефира на Нова телевизия по отношение на концепцията да бъде препоръчана за министър председател с втория мандат, който се връчва на " ".

„ Един от големите проблеми е това, че от едната страна на барикадата има хора, които приказват единствено с абстракции и не подхващат дейности. Това, че някаква медия през вчерашния ден е пуснала като вид за министър председател, не е конкретика въобще ”, счита той.

„ Не съм склонен с изказванията на за амнезията на жителите. Нека намерят по-добра кандидатура от тази на проф. Габровски. Ако намерят, подготвени сме да я подкрепим, само че не е елементарно ”, добави той.

По думите му ръководство дружно с „ Продължаваме промяната ” е на ръба на невъзможното – единствено при някакъв прелом може да се случи.

„ Нямаме планове да вършим повече взаимни отстъпки. Ако ще оферират формула и личен състав, да създадат по-добра конструкция от нашата ”, сподели още той.

На концепцията претендент за министър председател, Биков реагира: „ Не ми се коства стабилно, с цялото ми почитание – те имат 12 депутати. Много са неразбираеми нещата. Не знаем кой ще вземе мандата. Нека да обсъждаме обстоятелствата – през вчерашния ден беше отхвърлена най-сериозната опция за лъчение на държавно управление. Това беше вероятен компромис и всеки да направи крачка обратно. Все отново ние имаме капацитет да излъчим най-малко три разнообразни държавни управления. ”

„ Ако някой си измисля оправдания за какво не може да предложи държавно управление, това си е негов проблем. Ние, както, си съблюдаваме обещанията към гласоподавателите и няма да подкрепим ветото на Изборния кодекс ”, безапелационен е той.

На проблема за тайната на вота и това да е обезпечена, когато единствено един човек да гласоподава в секция или гласоподава единствено той с машина или бюлетина, Биков съобщи: „ Ще го обсъдим, само че това на никое място не се е случвало. Ще го проверим това. ”

" Изборният кодекс не е библия. Той сигурно ще бъде отварян, въпросът е дали има време за това. Аз настоявам, че сме го създали напълно. Но в случай че приемем ветото, това значи още две седмици диалози за Изборния кодекс ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР