Самата тя се яви с един от досегашните си адвокати

...
Самата тя се яви с един от досегашните си адвокати
Коментари Харесай

Тежък Удар! Адвокат Марин Марковски Изгуби Най-Известната Си Клиентка

Самата тя се яви с един от досегашните си юристи - някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов.

Преди да стартира гледането на мярката, съдията даде 40 минути пролонгация по молба на двете подсъдими. Тя обявиха, че не са имали опция да се видят с юристите си преди съвещанието.

Двете бяха арестувани незабавно, откакто на 15 април Специализираният съд осъди Иванчева на 20 години отнемане от независимост, Петрова на 15 години, а третият обвиняем по делото за рушвет - Петко Дюлгеров, получи 12 години отнемане от независимост. И на тримата бяха наложени санкции - общо за 37 000 лв., и забрани да заемат държавни длъжности, написа Дир.бг.

Последните дни Иванчева прекара в болница в София поради проучвания. Три дни преди днешното съвещание в столицата беше докарана и Петрова. Според брачна половинка ѝ повода е влошеното ѝ физическо и психическо положение.

Междувременно Десислава Иванчева беше издигната от инициативния комитет " Послушните " за самостоятелен претендент за евродепутат. Ако мярката й за неотклонение не бъде изменена, тя ще би трябвало да води акцията за вота на 26 май от килията. Междувременно от през вчерашния ден нейните поддръжници започнаха да разгласяват всеки ден елементи от програмата й.

Очаквайте детайлности за решението на съда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР