Сам Томпсън най-накрая успя да се срещне с Марвин Хюмс,

...
Сам Томпсън най-накрая успя да се срещне с Марвин Хюмс,
Коментари Харесай

Сам Томпсън и Марвин Хюмс пощуряха, докато се наслаждават на епична среща след ITV I`m a Celebrity

Сам Томпсън най-сетне съумя да се срещне с Марвин Хюмс, за който жадуваше, до момента в който двамата наваксваха пропуснатото.

През уикенда Марвин беше оставен да се тревожи, че „ нещо не е наред “, когато рано сутринта получи телефонно позвъняване от своя съученик от лагера „ Аз съм звезда... Изведи ме от тук “. Нямаше проблем, Сам просто искаше да побърза със срещата, която обещаваха, откогато шоуто на ITV завърши.

Двойката с неспокойствие очакваше среща, откакто започнаха броманска връзка в джунглата, която преди Звездата на Made in Chelsea Сам излезе победител от предишния месец на финала на риалити шоуто. Докато Сам напусна Австралия дни след успеха си дружно с най-хубавия си другар Пийт Уикс, който беше там, с цел да го посрещне на въжения мост, Марвин и брачната половинка му Рошел се насочиха напряко към коледната си почивка, която стартира в Дубай.

След това те се реалокираха на Малдивите, преди двойката да се върне в Обединеното кралство по-рано този месец. Сам сподели, че копнее...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР