Сам на театър, за да гледа дъщеря си Дарина, отиде

...
Сам на театър, за да гледа дъщеря си Дарина, отиде
Коментари Харесай

Радев се видя в чудо! Дъщеря му на нож с Деси Радева: Президентът сам гледа Дарина в театъра

Сам на спектакъл, с цел да гледа щерка си Дарина, отиде президентът Румен Радев предишния четвъртък. Държавният глава почете премиерата на дъщеря си в НАТФИЗ и се появи в салона на университетския спектакъл без жена си Десислава. Макар ползата към изкуството на първата дама да е общоизвестен, тя е предпочела да прекара вечерта си сама, а не да поддържа с овации своята доведена щерка. Дарина и сътрудниците ѝ показаха пред публиката, в която бе и татко ѝ дружно с гард от НСО, премиерното зрелище „ Кентърбърийските разкази “ по текстове на Джефри Чосър, Гийом де Лорис и Жан дьо Мон, написа вестник Ретро.
Сюжетът показва историите на група пилигрими, които приключенстват от Лондон до Кентърбъри. Един през различен младите артисти от класа на проф. Пенко Господинов се състезаваха кой е по-добър от другия, като посочваха актьорските и физическите си достолепия на сцената. В първата част на спектакъла с дълготрайност два часа и половина блесна и дъщерята на президента Дарина, чийто театрален костюм включваше златни рога, прилепнало бюстие и дълга полупрозрачна пола, разкриваща достолепията на фигурата ѝ.
Направи усещане отсъствието на първата дама. Припомняме, че през този февруари Радев бе сниман от клиенти на известно столично заведение в квартал „ Бояна “ да вечеря дружно с Дарина, сестра си Лозана и племенницата си София, само че още веднъж без жена си.
Някои считат, че връзките сред Десислава и роднините на президента напоследък са съществено охладнели, само че други настояват, че това напълно не е по този начин.
Допреди няколко години втората брачна половинка на Радев демонстрираше изключителна непосредственост с децата от първия му брак с банкерката Гинка Кесякова. Благоразположението ѝ бе стигнало до такава степен, че да подарява скъпи рокли, които към този момент не носи, на доведената си дъщеря, а Дарина с удоволствие разхождаше тоалетите на своята мащеха. Последната им обществена поява дружно обаче бе по време на визитата на папа Франциск в България за Гергьовден през 2019 година, когато Деси споделяше компанията на Дарина и брат ѝ Георги.
Първата дама постоянно посещава разнообразни културни мероприятия в столицата, само че министър председателите на доведената ѝ дъщеря очевидно не провокират у нея нужния интерес, с цел да ги удостои с наличие.
В същото време обаче Румен Радев поддържа креативните изяви на наследничката си и насърчава актьорската ѝ кариера с ненаситност. Той нееднократно е бил засичан на нейни представления в НАТФИЗ и се гордее с актьорските ѝ заложби. По негово гледище Дарина отхвърли да играе основната роля в новия филм „ 1349 “ на режисьора Максим Генчев, в който трябваше да пресъздаде кралица Сара Теодора
Снимките на лентата бяха планувани за април месец, само че откакто към финансирането на кино лентата на Генчев гръмна скандал, Радев бе сбит, съобщавайки пред медиите, че щерка му не е подписвала никакви контракти и не е поемала сходен ангажимент.
Макар в началото Максим Генчев да твърдеше, че няма спънки щерката на президента да изиграе кралица Сара Теодора, очевидно към този момент се е примирил със обстановката, тъй като преди дни разгласи във фейсбук, че кани битата актриса Диана Димитрова за същата роля.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР