Сам Бринтън, изпадналият в затруднение небинарен бивш служител на администрацията

...
Сам Бринтън, изпадналият в затруднение небинарен бивш служител на администрацията
Коментари Харесай

Изпадналият в затруднение бивш служител на Байдън Сам Бринтън завършва 2023 г. на свобода, след като беше обвинен в множество кражби на летището

Сам Бринтън, изпадналият в усложнение небинарен някогашен чиновник на администрацията на Байдън, завърши 2023 година на независимост, макар че е изправен пред голям брой обвинявания, свързани с хипотетични обири на багаж от летището в голям брой щати.

Бринтън влезе в заглавията в средата на 2022 година, откакто беше назначен да управлява политиката за нуклеарните боклуци в Службата по нуклеарна сила на Министерството на енергетиката (DOE) като небинарен човек, който не трансформира пола.

Бринтън избегна пандиза в две наказателни каузи, до момента в който трето наказателно дело и обвързвано правосъдно дело не престават.

През декември 2022 година DOE разгласи, че Бринтън е напуснал организацията, само че отхвърли да разяснява повода.

„ Когато хора са назначени на сериозни позиции с значими отговорности за националната сигурност, американците би трябвало да са уверени, че могат да им се има доверие “, сенатор Джон Барасо, R-Wyo., председател на Републиканската конференция на Сената и почитан член на Сенатската ен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР