Сам Алърдайс е убеден, че може да спечели требъл с

...
Сам Алърдайс е убеден, че може да спечели требъл с
Коментари Харесай

Големият Сам със заявка: Мога да спечеля требъл

Сам Алърдайс е уверен, че може да завоюва требъл с Манчестър Сити, като клубът се стреми да завоюва купата във Висшата лига, ФА Къп и Шампионската лига. " Гражданите "  имат една точка пред Арсенал с мач по-малко и играят против Манчестър Юнайтед на финала за Купата на Англия, до момента в който се приготвят за европейски конфликт в тежка категория против Реал Мадрид на полуфиналите. Алърдайс има вяра, че също може да реализира този требъл, в случай че беше треньор на Сити, като това може да е едвам вторият такъл случай след Манчестър Юнайтед през 1999 година

" Разбира се, че мога да печеля требъл в случай че съм треньор на Манчестър Сити, тъй като играчите те вършат в действителност добър управител и треньор и по-късно твоята работа е да можеш да общуваш с тези играчи, несъмнено. Не бих споделил, че е по-лесно, само че е доста по-приятно, само че към момента виждате терзанието и натиска върху лицето на Пеп, тъй като знаете, че търсенето е доста по-голямо. Нашето искане е да се опитаме да останем във Висшата лига. Това би бил слаб сезон за тях, в случай че не завоюват лигата ", показа Сам Алардайс.

Алърдайс е изправен пред голяма задача да задържи Лийдс, като техният пробив се състои от мачове против Сити, Нюкасъл, Уест Хем и Тотнъм, само че той се поддържа, настоявайки, че никой управител във Висшата лига няма повече познания от него. Учудващо, само че Пеп Гуардиола се съгласи с някогашния управител на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР