Сълзи на обида бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, след

...
Сълзи на обида бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, след
Коментари Харесай

Татяна не издържа на това, което направи Джизъса пред цяла България в Сървайвър

Сълзи на засегнатост бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, откакто футболистът и неин пръв другар Благой Георгиев й се развика в " Сървайвър ".

" Казах ти, концентрирай се! Мисли за играта! ", кресна й Джизъса, откакто тя пропусна едно затруднение в решителната борба за родов имунитет и загуби значима точка за тима си " Червени ".

Противниковият отбор „ Сини “ се възползва от грешката й, изравни резултата, а след това завоюва тестването.

Драмата сред Благо и Татяна насочи вниманието към мощната им, непробиваема коалиция. Отскоро всички са възмутени, че футболистът пази фолкзвездата от изпъждане. Шампионката по кану Станилия отсече, че Джизъса е опънал „ чадър “ над дългогодишната си другарка, макар че тя не е мощен състезател.

Инфлуенсърката Мария пък разказа Татяна като „ детегледачка на огромни момчета “, тъй като пере бельото и облеклата на мъжете в риалитито. Певецът Тино се оказа на същото мнение. Все още обаче не е ясно дали тримата ще оформят контра-коалиция против тази на Джизъса, в която, с изключение на Татяна, влизат моделът Иван и ММА боецът Георги.

Самият Тино беше номиниран за изпъждане от алените дружно със съплеменничката си, мениджърката Елина. Двамата се изправиха в двубой един против различен, написа show.blitz.

Певецът съумя да победи в играта за баланс и централизация, и резервира мястото си, а Елина напусна риалитито вечно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР