Сакраменто Кингс се очаква да бъде един от най-активните преди

...
Сакраменто Кингс се очаква да бъде един от най-активните преди
Коментари Харесай

Отново спрягат Везенков за Вашингтон

Сакраменто Кингс се чака да бъде един от най-активните преди крайния период за прехвърляния в НБА, който е 8-и февруари.

Според най-новите клюки, " кралете " демонстрират интерес към Делон Райт, като в тази договорка може да бъде забъркан и най-хубавият български баскетболист Александър Везенков.

Майкъл Ското от HoopsHype твърди, че към Райт има интерес още от страна на Бостън Селтикс и Минесота Тимбъруулвс. Новината бе доказана и от близкия до тима на Кингс публицист Бренден Нунес.

Генералният управител на Сакраменто Монти МакНеър познава чудесно Райт. През март 2021 година, първият сезон, в който Макнеър пое поста от Владе Дивац, " кралете " размениха Кори Джоузеф и два избора във втория кръг на драфта за Райт.

Поради относително дребния му контракт, " кралете " биха могли елементарно да се спогодят с Вашингтон. Всеки един от Дейвиън Мичъл, Крис Дуарте или Везенков може да направи договорката финансово преференциална, без да включва спомагателни играчи.

Като се има поради, че договорът на Делон Райт изтича, това може да е кратковременен ход за Сакраменто. Райт записва приблизително по 4,4 точки и 2,8 асистенции за 15,2 минути на паркета на вечер.
 Везенков също поддържа акцията
Везенков също поддържа акцията " Подкрепа за българските капитани "

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР