Сакраменто Кингс с Александър Везенков в състава загуби с 98:105

...
Сакраменто Кингс с Александър Везенков в състава загуби с 98:105
Коментари Харесай

Взенков и Сакраменто с нова загуба, не се класираха за плейофите

Сакраменто Кингс с Александър Везенков в състава загуби с 98:105 от Ню Орлиънс Пеликанс във финалния конфликт от плей-ин шампионата на НБА. Така Кингс пропуснаха опцията да се класират за плейофите. Най-добрият български състезател за 2023 година този път получи много повече минути от треньора Майк Браун. Везенков приключи мача с 2 точки и 2 битки за малко повече от 10 минути на паркета.

Най-резултатен за триумфа на Ню Орлиънс бе Брeндън Инграм с 24 точки, 6 битки и 6 асистенции. Йонас Валанчунас добави „ дабъл-дабъл “ от 19 точки, 12 битки и 3 асистенции.

Лидерът на Сакраменто Ди`Арън Фокс още веднъж бе над всички, като се регистрира с 35 точки, 7 битки и 5 асистенции. Домантас Сабонис направи „ дабъл-дабъл “ с 24 точки, 14 битки и 7 асистенции.

Пеликанс си завоюва 8-ата позиция в плейофите на Западната конференция, като в този момент ще мери сили с водача Оклахома Сити Тъндър.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР