Сакраменто Кингс допусна втора поредна домакинска загуба от Далас Маверикс,

...
Сакраменто Кингс допусна втора поредна домакинска загуба от Далас Маверикс,
Коментари Харесай

Далас отново наказа Сакраменто без Везенков

Сакраменто Кингс позволи втора поредна домакинска загуба от Далас Маверикс, откакто рано тази заран позволи поврат до 103:107 точки в мач от постоянния сезон на НБА. Най-добрият състезател на България за 2023-а година - Александър Везенков, още веднъж не игра за „ кралете “.

Мачът бе директен конфликт за топ 6, като Маверикс резервираха шестото си място с 44-29, до момента в който “кралете ” останаха осми с 42-31.

Сакраменто Кингс водеше с 9 точки при започване на четвъртата част. Далас обаче я взе с 34:21. Така гостите завоюваха в „ Голдън 1 Център “ със 107:103.

Традиционно Де'Аарън Фокс осъществя най-вече точки за Сакраменто - 23. Кайри Ървинг блесна за гостите с 30 точки. Лука Дончич отново се вихри с 26 точки, 9 битки и 12 асистенции.

Гостите разчитаха на Дончич, Ървинг, Данте Екзъм, Пи Джей Уишингтън и Даниел Гафърд за последните минути на мача, което е доста мощна петица както в нападателен, по този начин и в отбранителен проект. Данте пропусна няколко отворени стрелби, само че реши мача с тройка за 106:103.

За Сакременто следва домакинство на Юта Джаз, до момента в който Далас, който е в серия от шест следващи победи, гостува на Хюстън Рокетс.

The star duo step up in the clutch as Dallas wins their 6th in a row, and 10 of the last 11!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР