САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Училищен окръг в Южна Калифорния, съден

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Училищен окръг в Южна Калифорния, съден
Коментари Харесай

Калифорнийският училищен окръг променя политиката за полова идентичност, след като беше съден от щата

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Училищен окръг в Южна Калифорния, съден от щата, актуализира политиката си, изискваща от чиновниците да уведомяват родителите, че възпитаник употребява друго местоимение или баня, избрани за различен пол и в този момент ще загатва единствено, че дете е поискало смяна в своите училищен записи.

Управителният съвет на Chino Valley Unified School District утвърди обновената политика в четвъртък, до момента в който окръгът се бори против дело, заведено от основния прокурор на Демократическата партия Роб Бонта, който назова първичната политика дискриминационна. Bonta в петък не отговори неотложно на искане за коментар по отношение на решението на борда.

Политиката резервира част от първичното предписание, изискващо чиновниците да уведомяват родителите в границите на три дни, откакто детето им изиска промени в техните „ публични или неофициални записи “, макар че не прецизира какво ще включва това. Всички препратки към промени в половото идентифициране са отстранени от правил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР