Съжалявам, зеле. Суровото мляко — директно от крава, овца или

...
Съжалявам, зеле. Суровото мляко — директно от крава, овца или
Коментари Харесай

Популярността на суровото мляко нараства, но някои здравни служители предупреждават, че то може да бъде смъртоносно

Съжалявам, зеле.

Суровото мляко — непосредствено от крава, овца или коза — се радва на необятна известност в последно време, само че някои здравни специалисти предизвестяват шумно да не си наливате чаша.

Пастьоризацията на животинското мляко е необятно възприета като съществена мярка за публично здраве — пресните артикули се нагряват до високи температури, с цел да се убият нездравословните микроби, преди да бъдат пуснати в продажба, съгласно Администрацията по храните и медикаментите.

Самопровъзгласилите се здравни специалисти и авторитетни лица в уелнеса се възмущават от процеса, като упорстват в безчет изявления в обществените медии - маркерът #RawMilk може да се похвали с 22,6 милиона проявления към днешна дата - че изобретението на Луи Пастьор лишава хранителни субстанции и изостря проблеми като нетърпимост към лактоза и екзема.

„ Да, [пастьоризацията] в действителност убива някои от съществуващите потребни бактерии в млякото, само че не го прави „ мъртво мляко “ или не го лишава от всичките му хранителни св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР