Съжалява, когато човек направи грешка, няма как да не се

...
Съжалява, когато човек направи грешка, няма как да не се
Коментари Харесай

Служителка в „Царска Бистрица“, за княгиня Калина: Съжалява, и тя е човек

" Съжалява, когато човек направи неточност, няма по какъв начин да не се поправи, да не съжалява. Разтревожена беше, обезпокоена, и тя е човек ". Това съобщи пред NOVA Величка Петрова, чиновник в двореца „ Царска Бистрица ", която е била в колата с княгиня Калина по време на случая.

Припомняме, че дъщерята на Симеон Сакскобургготски катастрофира в събота с над 1,5 промила алкохол в кръвта край хотел в Боровец. Тя е отказала да даде кръвна проба, разкриха от Прокуратурата за NOVA.

Величка Петрова споделя, че колата се блъснала в бариерата, когато " обиден господинът, който беше там, със мощ дръпна врата, извади ключа, евентуално при взимане на ключа леко са я наранили ".

" Слязохме от колата, пристигнаха полицейските чиновници и стартира разпита ", показва тя. Петрова акцентира, че не може да каже дали дъщерята на Симеон Сакскобургготски е използвала алкохол преди да се качи на автомобила.

" Придружавам княгиня Калина до Боровец, до Самоков, вие разбирате, че аз не съм на тяхната маса, не знам какво ядат и пият ", сподели още Величка Петрова.

Междувременно Районната прокуратура в Самоков повдигна обвиняване на княгиня Калина за шофиране в нетрезво положение. За сходно нарушение я грози от 1 до 3 години затвор или санкция до 1500 лева Възможно е да ѝ бъде повдигнато още едно обвиняване за нанасяне на материални вреди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР