Съгласно мнението на авторитетните потребители на Pornhub.com, момичето все още

...
Съгласно мнението на авторитетните потребители на Pornhub.com, момичето все още
Коментари Харесай

Срам за скандалната Настя Рибка! Порноекспертите не харесаха как прави секс

Съгласно мнението на авторитетните консуматори на Pornhub.com, момичето към момента е доста надалеч от майсторството на порноактрисите, макар всичките си усилия. Въпреки това, че моделката Настя Рибка възнамерява да се снима в порно филм, а напълно неотдавна в мрежата се появи порно с нейно присъединяване, потребителите на PornHub не правят оценка високо нейните вероятности за триумф в сектора. Колкото и да се старае Настя, нейните похвати в леглото не са се харесали на мнозина. За това сочи съотношението на гледанията и оценките, сложени под всеки сексуален клип с нейно присъединяване.

 Скрин © Pornhub.com / Для образеца, средним уровнем видеороликов, которые индексируются алгоритмом портала, считается результат в 70%

Много консуматори са на мнение, че Настя Вашукевич, която е пристигнала в Москва от Бобруйск, се отличава от порноактриса по своята „ селяндурщина “. Според тях, момичето наподобява на фрагментите простовато.

Трябва да се подсети, че по-рано в Pornhub.com се появиха няколко клипа с присъединяване на по този начин наричаната ловджийка на олигарси. В един от тях момичето се забавлява със своя секс преподавател Александър Кирилов, прочут с прякора Алекс Лесли.
Според една от версиите, порното им се е появило в мрежата за пиар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР