Съгласно друго правителствено решение, вицепремиерът Мария Габриел е определена за

...
Съгласно друго правителствено решение, вицепремиерът Мария Габриел е определена за
Коментари Харесай

Мария Габриел е определена за председател на НК за борба с трафика на хора към МС

Съгласно друго държавно решение, вицепремиерът Мария Габриел е избрана за ръководител и на Централната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните към Министерския съвет.

Министерският съвет също по този начин дефинира заместител министър-председателя и министър на външните работи Мария Габриел за ръководител на Съвета за стопански разбори.

Съветът за стопански разбори, основан с Постановление на Министерски съвет № 28 от 2023 година, слага основите на развой на последователно и стабилно обезпечаване на българското държавно управление със задълбочена академична икономическа експертиза, която да бъде насочна точка при вземането на стратегически решения за смяна в политиката.

В дневния ред на Съвета се включват значими за развиването на страната тематики, по които посредством даване на научна и изследователска експертиза, следва да се предложи отговор на настоящите провокации. Съветът прави оценка също дълготрайните опасности и провокации пред българската стопанска система и насочва оферти за най-подходящите политики за тяхното превъзмогване.

Създаването на Съвета е планувано като промяна в Националния проект за възобновяване и резистентност...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР