Сагата с трансфера на футболиста на Рома Един Джеко в

...
Сагата с трансфера на футболиста на Рома Един Джеко в
Коментари Харесай

Sky Italia: Рома и Челси си стиснаха ръцете за Джеко и Емерсон

Сагата с прехвърлянето на футболиста на Рома Един Джеко в Челси придобива все по-големи размери. Медиите заливат интернет пространството с спорни информации, само че в последна сметка договорката май се пече.

Внезапен леден душ за Челси по отношение на Джеко

Спортният шеф на Рома Рамон Родригес Вердехо - Мончи съобщи, че към момента в клуба не е пристигнала подобаваща оферта за Джеко. "Sky Italia " обаче предава, че е реализирано съглашение сред двете страни както за 31-годишния нападател, по този начин и за съотборника му Емерсон Палмиери.

Челси го търси, а Джеко ангажиран да избавя кожата на Рома

Както е известно Челси и Рома водят договаряния от няколко дни. Италианското издание "La Gazetta dello Sport " даже заяви, че през днешния ден ще бъде комплициран завършек на сагата и ще бъде публично оповестена договорката за двамата играчи. Дали това ще се случи обаче, ще разберем до края на деня.

Челси и Рома завършват договорката в четвъртък

Джеко към този момент е прецизирал всичките елементи по своя контракт с Челси, който ще бъде до 2021 година и ще има алтернатива за продължаването му с още един сезон. Заплатата на босненския футболист ще бъде 6 милиона евро на година.

В момента той получава по 4,5 милиона евро на сезон в Рома, а също така договорът му с италианския клуб е до 2020 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР