Сагата с наказанията на Евертън, заради нарушаване на финансовата дисциплина

...
Сагата с наказанията на Евертън, заради нарушаване на финансовата дисциплина
Коментари Харесай

Тази седмица ще стане ясно новото наказание на Евертън

Сагата с наказванията на Евертън, поради нарушение на финансовата дисциплинираност тази седмица ще имат ново развиване. През миналите 7 дни е имало ново чуване на самостоятелната комисия, която преглежда възможните наказания. „ Карамелите “ бяха осъдени, след това апелираха и наказването им бе понижено. Но това бе за интервала 2019-2022.

От една страна се счита, че не е заслужено за еднакъв интервал от време даден клуб да бъде наказван два пъти. В съответния образец има съвпадане на две от годините. добавя обжалването на Евертън и в този момент се счита за общоприетата допустима насочна точка за нарушаване на финансовите правила. Приема се, че този вид глоба е единственото задоволително наказване съгласно Висшата Лига.

Има три вероятни изхода за Евертън

Първият (и минимум вероятен) е самостоятелната комисия да сметне, че Евертън към този момент е бил осъден за по-голямата част от този интервал, и да предложи единствено финансова глоба. Но има предходна позиция на Висшата лига, че отнемането на точки е единственото задоволително наказване за нарушавания на финансовите правила и подобен вид решение наподобява малко евентуално.

Вторият вид е наказване, което сходно на това за Евертън в първия случай - лишаване на шест или повече точки.

Последният вид е за по-малък брой точки, които да бъдат отнети. А това е излаз, който специалиста по футболни финанси доктор Роб Уилсън счита за най-вероятен.

" Ще чуем нещо доста сходно на това, което видяхме с Нотингам Форест. Възможно е отнемането на 6 точки да бъде понижено до 4, като намаляването до 4 ще се дължи на засичането на времевите интервали. Те въпреки всичко са направили нарушаване, само че посоката на развиване е вярна. Така че аз чакам 4 ", споделя Уилсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР